Đề ôn tập tiếng Anh năng lực 2019 trường ĐH Bách Khoa Đà Nẵng Có Đáp Án

Đề ôn tập tiếng Anh năng lực 2019 trường ĐH Bách Khoa Đà Nẵng Có Đáp Án

Đề ôn tập thi năng lực tiếng anh đại học Bách khoa Đà Nẵng, đề dự đoán sẽ có trong đề thi năng lực tiếng anh năm 2019, đáp án đề thi năng lực tiếng anh Bách khoa Đà Nẵng


Loại file: pdfDung lượng: 123 KB
7.53k lượt tải
Tải tài liệu

BỘ ĐỀ ÔN TẬP NĂNG LỰC

  1. The city’s mayor is ——– to attend this weekend’s charity marathon.

A. continued B. involved C. expected D. presented

  1. Mrs. Lewis made the decision to resign from her post after a long discussion with ——–
    colleagues.

A. she B. her C. hers D. herself

  1. Mark’s new office is only a short drive ——– the Saint bridge.

A. across B. about C. outside D. between

  1. Jack Sampson, the vice president of Urban Automotives, is famous for being very ——– to his
    clients.

A. attention B. attentive C. attentively D. attentiveness

  1. The executives of Walt & Warren have finally reached a ——– regarding the merger with
    Grainger Enterprises.

A. decide B. decision C. decisive D. decidedly

  1. Access to the business lounge is limited to those who have ——– a membership card or their
    member identification badge with them.

A. either B. both C. each D. any

  1. When taking a tour of our cosmetic laboratory, please move through ——– not to disturb our
    researchers.

A. quiet B. quietly C. quietest D. quieted

  1. The team’s project manager, Eileen, is known ——– her exceptional organization skills.

A. as B. along C. during D. for

  1. The board of directors has not ——– the contract with the new distributor yet.

A. final B. finally C. finalize D. finalized

  1. Our customer service team found your comments ——– and would like you to fill out a more
    detailed evaluation form.

A. useful B. interested C. expectant D. confirmed

  1. Phillip wants to successfully complete a few more projects before ——– applies for the vice
    president position.

A. he B. his C. him D. himself

  1. The regional supervisor is putting together team-based ——– for new trainees for each of the
    main offices.

A. position B. occupations C. assertion D. orientations

  1. Our flight to Narita International Airport is scheduled to ——– at 10 A.M. on Wednesday.

A. raise B. vacate C. transport D. depart

  1. Hartford & Associates has publicized ——– Mrs. Jane Freeman will be the newest member
    to their legal team.

A. what B. that C. while D. because

  1. A recent agreement to share market data and statistics will be mutually ——– for the two
    publishers.

A. benefits B. beneficially C. beneficial D. benefited

  1. Following a brief introduction about his previous work experience, Mr. Kayato thanked the president for the ——– to join Kremlin Consultants.
    A. fortune B. opportunity C. situation D. event
  2. The server had been updated ——– than was initially thought.

A. recently B. more recent C. more recently D. most recently

18 ——– our factory is to maintain its relationships with our retailers, we must increase
production.

A. How B. Until C. If D. As if

  1. Employees are ——– from eating outside of designated rest areas during their lunch breaks.

A. prohibit B. prohibited C. prohibiting D. prohibitions

  1. Matthew has put in a transfer request in order to stay ——– to his parents.

A. close B. thankful C. contained D. regular

  1. Life Fitness has sent letters of appreciation out to customers ——– are expected to renew
    their memberships.

A. who B. whose C. when D. where

  1. TelePrompt has openings for secretarial assistants that we hope to ——– by the end of the
    month.

A. create B. fill C. make D. inform

  1. With a 15 percent ——– in sales, the Jeweler can look forward to have its best quarter yet.

A. increase B. increases C. to increase D increased

  1. As the head accountant is out of the office today, the budget meeting will be ——– until next
    week.

A. taken B remained C. proceeded D. postponed

  1. The CEO said that Mrs. Lytle will be ——– of marketing the new line of women’s casual
    wear.

A. management B. leadership C. in charge D. in place

  1. At the beginning of the fiscal year, interest rates climbed ——– 3.2 percent, up half a point
    from the previous year.

A. at B. in C. to D. on

  1. Family First Funds is now making a ——– brochure to offer diversified portfolios to its
    clients.

A. detail B. detailed C. details D. detailing

  1. Initial fears about the compatibility of the program with personal computers have ——– been
    resolved and the manufacturers have begun production.

A. soon B. after C. since D. often

  1. Organic Generation was a supermarket that ——– on carrying only certifiably organic
    products.

A. insist B. insisting C. insistent D. insisted

  1. The Director of Sales can’t attend the meeting because of a ——– in his already busy
    schedule.

A. conflict B. combination C. preservation D. following

  1. A patient’s consent must be ——– given before the surgery.

A. expresses B. expressive C. expressing D. expressly

  1. We highly recommend that you extend the six-month ——– on your laptop if you intend to
    take it overseas.

A. warranty B. subscription C. expiration D. supply

  1. Following a long ——–, the insurance company was cleared of corruption charge.

A. investigate B. investigated C. investigation D. investigative

  1. Of all herbal medicine manufacturers, Green Leaf is one of the ——– to have international
    distribution rights.

A. some B. few C. most D. little

  1. This year’s heavy rains ——– affected road construction plans scheduled to be completed this
    fall.

A. adversely B. valuably C. strenuously D. exactly

  1. Although it was a difficult choice, Bright Logo’s designs better ——– our company’s image.

A. suit B. suits C. suitable D. suitably

  1. The city council provides free tax guides to local businesses to guarantee ——– with federal
    taxation policies.

A. rise B. compliance C. accumulation D. probability

  1. Mountain Sports, Inc. has announced the ——– closure of its European branches following
    nearly a decade of decreasing revenue.

A. strategize B. strategies C. strategic D. strategically

  1. Racer Bus Services has reported significant ——– in profits due to the new Amtrak line.

A. lose B. losses C. lost D. losing

  1. Stock analysts on Wall Street wrongly ——– that Midwest Grains would dominate the
    industry this year.

A. collected B. selected C. sponsored D. anticipated

1 C 2 B 3 A 4 B 5 B 6 A 7 B 8 D 9 D 10 A 11 A 12 D 13 D 14 B 15 C 16 B 17 C 18 C 19 B 20
A 21 A 22 B 23 A 24 D 25 C 26 C 27 B 28 C 29 D 30 A 31 D 32 A 33 C 34 B 35 A 36 A 37 B
38 C 39 B 40 D

Ngoài 28+ Đề ôn tập tiếng Anh năng lực 2019 trường ĐH Bách Khoa Đà Nẵng Có Đáp Án ở đây còn rất nhiều tài liệu khác cho các bạn sinh viên tham khảo tại blog hỗ trợ tại liệu. Trong đó, việc chia sẻ những đề thi của các bạn cho chúng tôi cũng là rất cần thiết

Chia sẻ đề thi, tài liệu qua email : bloghotro.com@gmail.com

Thông tin Donate

Chủ tài khoản : Nguyen Huy Hoang

  • Vietcombank: 0851000019859 – CN Hà Nội
  • Ngân hàng ACB ( Á Châu ) : 220635309

Mọi tài liệu chia sẻ trên đây đều là những tài liệu miễn phí mang lại giá trị tốt nhất đến mọi người. Hãy ủng hộ nhóm để chúng tôi có thể tìm kiếm tại liệu tốt hơn nữa cũng như duy trì website.

Hãy bình luận đầu tiên

Để lại một phản hồi

Thư điện tử của bạn sẽ không được hiện thị công khai.


*